Upacara panandatanganan perjanjian kerjasama strategis global

04
Tanggal 30 Januari 2018, upacara panandatanganan pikeun kerjasama strategis global antara WandeKai sareng WatTS diayakeun.
Watts mangrupikeun pamimpin global pikeun solusi cai kualitas pikeun pakampungan, industri, kota, sareng komérsial. WandeKai parantos ngawangun hubungan koperasi anu kuat sareng Watts salami langkung ti 10 taun kalayan produk anu saé kualitas sareng jasa anu hadé. Kerjasama urang kalebet: Kuartal Turn Supply Valve; Multi Turn Supply Valve; F1960 & F1807Ngepaskeun Kuningan ; Klep bal kuningan, jsb.
Ngan nalika kerjasama tiasa ngembangkeun tiasa kerjasama janten win-win sareng kerjasama tiasa ditingkatkeun.
Kerja sama stratégis dumasarkeun kana pertimbangan win-win jangka panjang, dumasar kana kapentingan umum, pikeun ngahontal kerjasama anu jero. Kahiji, pertimbangkeun kumaha netepkeun kapentingan umum jangka pondok sareng jangka panjang. Strategi anu disebat nyaéta pikeun neraskeun ti sadayana, ngémutan kapentingan masing-masing, sareng ngamaksimalkeun kapentingan umum.
1. Kumaha jero ngartos manajemén strategis perusahaan
Strategi - Nyandak kaputusan sacara umum dina jangka waktu anu cukup lami
Strategi na ngagaduhan ciri ngabimbing, umum, jangka panjang, kalapa, sistematis sareng picilakaeun
2. Diajar ngeunaan Modél méntal manajer
Model méntal manajer mangaruhan tipena béda kaputusan kaputusan anu nangtukeun kinerja perusahaan
Panginten - tindakan - watek - watek - takdir
3. Kaunggulan kompetitif sareng daya saing inti
Kauntungan anu kompetitif mangrupikeun sababaraha faktor atanapi kompeténsi anu ngamungkinkeun perusahaan pikeun sacara konsisten ngungkulan pesaing na
Inti daya saing berharga, langka, teu tiasa diganti sareng sesah kanggo ditiru
4. Kumaha carana ngadamel perencanaan strategis dina kaayaan ayeuna
Dina nyanghareupan lingkungan ékonomi anu robih, urang nganggo rupa-rupa alat analitis pikeun méréskeun masalah perencanaan strategis perusahaan
5. Pamilihan strategi kalapa perusahaan dina tahap ayeuna
Diajar tina kasus strategis anu suksés sareng gagal tina perusahaan Cina sareng asing, ngartikeun pentingna stratégi, sareng milih modeu manajemén strategis anu cocog pikeun pamekaran perusahaan.


Waktos Post: Sep-18-2020