Budaya Perusahaan

wandekai

BUDAYA PERUSAHAAN

Kabudayaan

Perjoangan, Enterprising, Pragmatic, Inovatif

Tenét

Palanggan heulaDumasar kualitas

Kawijakan kualitas

Pagawéan alus, teu aya kabocoran

Upaya kedah dilakukeun pikeun ngembangkeun kamampuan sareng motivasi perusahaan, teras-terasan ningkatkeun pendapatan sareng karaharjaan karyawan, sareng milari perjanjian antara pamekaran perusahaan sareng kabahagiaan pribadi.

Tutuwuhan TAMAN

Kami terang pentingna kerja héjo & hirup enviring ka karyawan kami.

wandekai

wandekai

wandekai

P&P

Kamampuh R&D anu kuat ngajaga perusahaan di tempat utama lapangan pipa
Lab Profésional Kalayan Persetujuan CNAS
Ngadamel sadayana sampurna dina unggal tautan sareng detil produk.
Mangrupikeun prosés manajemén R&D anu épéktip kedah dipandu ku strategi pamekaran produk ilmiah, perusahaan Wandekai Copper teras-terasan tetep dina inti Ngatur Stratégi "standarisasi kualitas", sareng ngupayakeun ngahontal tingkat maju internasional dina unggal lapangan, pikeun mastikeun kualitas anu sampurna pikeun unggal produk. .

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

KUALITAS & INSPEKSI

wandekai

wandekai

Parabot Parangkat Luhur-PRECISION

Profésional pikeun klep sareng perlengkapan
Kalayan multi sumbu, efisiensi tinggi, kontrol biaya

wandekai

wandekai

wandekai

Skala PROFUCTION

Hasil Kualitas Sampurna tina Advanced Technology
Kami nganut cara anu paling cocog pikeun produksi

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

LATIHAN

Kami terang pentingna latihan rutin pikeun perusahaan sareng konsumén.

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

MANUSA KORPLORASI

wandekai

wandekai

wandekai