Produk

  • Differential Pressure Constant Temperature Mixed Water Center

    Tekanan Bedana Suhu Campuran Suhu Pusat Cai Campuran

    1. tegangan Dipeunteun: 220V 50HZ
    2. Kisaran kontrol suhu tina klep Pergaulan termostatik: 35-60
    (suhunan pabrik 45)
    3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Sirah pangluhurna)
    4. Kisaran watesan suhu: 0-90(Pabrik suhunan 60)
    5. kakuatan maksimum: 93W (Sistem runtime)
    6. Nyaluyukeun kisaran tekanan diferensiasi klep bypass: 0-0.6bar (Factory setting 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
    8. Tekanan nominal pipa: PN10
    9. Wewengkonna kirang ti 200 méter pasagi 10. Bahan awak: CW617N
    11. Segel: EPDM

  • Angle valve F1960PEX x Compression Straight

    Klep sudut F1960PEX x Komprési Lempeng

    Klep sudut sudut péngkolan sasuai sareng standar AS sareng didesain kanggo panggunaan cai sareng cai, cocog pikeun sistem pipa.

    Klep bal kuningan giliran saparapat
    Bahan Awak : Diterangkeun kuningan palsu palsu
    Beungeut : Chrome Plated
    Tekanan Gawe : 20 dugi ka 125 psi
    Rentang Suhu : 40°nepi ka 160°F
    Sertipikat : cUPC, NSF
    Bérés Chrome lemes pikeun penampilan anu pikaresepeun.
    Cocog sareng pipa tambaga sareng tabung mulus PEX
    Tiasa dipasang dina garis baseuh
    Instalasi gancang sareng operasi gampang

  • Press Ball Valves Two O-Ring

    Pencét Ball Valves Two O-Ring

    Klep Pencét Bola Gratis-Lead dirancang kalayan sambungan tungtung pencét-to-connect kalayan manik inboard sareng EPDM O-ring kanggo tambaga gancang sareng gampang kana tambihan tambaga.

    Rentang Ukuran : 1/2 "- 2"
    Muka Port Valve : Palabuhan Pinuh
    Operator klep : Pakem Lever
    Klep Awak Awak: 2 sapotong
    Jinis Konéksi : Pencét-Pas
    Bahan : Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Suhu maksimum : 250°F
    Tekanan operasi maksimum : 200PSI - (Peringkat panyambungna)
    Desain bobot Blowout-proof sareng bungkus batang anu tiasa diatur
    Dua Struktur O-Ring
    Tahan dezincification
    Anggo ukur nganggo tabung tambaga anu ditarik
    Fitur pencét-detéksi bocor
    Pikeun cai minum panas & tiis, sistem HVAC tiis sareng aplikasi isolasi
    Gancang sareng gampang dipasang
    Sertipikat: cUPC, NSF

  • Brass Gas Ball Valve Flare x Flare Straight

    Kuningan Bola Bola Valve Flare x Flare lempeng

    Klep bola gas kuningan disarankeun pikeun dianggo sareng pamasangan alat gas sareng disertifikasi pikeun digunakeun sareng gas alami, didamel, dicampur, minyak bumi cair (LP) gas, sareng campuran campuran gas-hawa LP.
    Rentang Ukuran: 3/8 '' - 5/8 ''
    Bahan: Kuningan palsu
    Struktur klep: 2 Sapotong
    Sambungan Akhir : Flare x Flare
    Maks. Tekanan: 125psi
    Rentang Suhu: -40°dugi ka 150°F
    Dobel O-cincin pikeun mastikeun pagelaran anu aman, dipercaya
    Operasi giliran saparapat pikeun gampang ngalirkeun / pangendali aliran
    Batang niup-kaluar-buktina
    T-kétang
    Sertipikat : CSA, UL

  • Brass Ball Valve FNPT

    Klep Bola Kuningan FNPT

    Klep bal Kuningan dianggo dina pipa padumukan sareng komersial, sumur cai, gas sareng seueur aplikasi sanés.

    Rentang Ukuran: 1/4 "- 4"
    Widang Aplikasi: Cai panas / tiis & gas
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Jenis: Palabuhan Pinuh
    Tekanan normal: PN25 sareng PN16
    Suhu ngagawekeun: -20 ka 120°C
    Sambungan Threaded Awéwé
    Tiup-kaluar Batang Bukti
    Pakét adjustable
    Gampang digarap sareng dipasang
    Résistansi korosi tinggi
    Sertipikat: cUPC, NSF, UL, CSA

  • Brass Ball Valve F1807 PEX

    Kuningan Bola klep F1807 PEX

    Klep bal kuningan F1807 PEX tiasa dianggo dina sistem pipa PEX pikeun mareuman aliran cai. Éta dirarancang dina standar Amérika Serikat sareng sasuai sareng standar ASTM F1807 pikeun dianggo nganggo tabung PEX.

    Klep Bola Kuningan sareng tungtung F1807 PEX
    Rentang Ukuran: 3/8 "- 1"
    Widang Aplikasi: Cai
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Desain 2-Piece
    Tekanan Max: 400WOG
    PEX barb tungtung saluyu sareng ASTM F1807
    Batang buktina blowout
    Pakét adjustable
    Seng Plated Steel Pakem kalayan Vinyl Sleeve
    Operasi gampang sareng gampang dipasang
    Sertipikat: NSF, cUPC
    Tahan tembus tahan tembaga bébas ditempa kuningan nolak korosi sareng minuhan sarat bébas kalungguhan
    Aplikasi: Sistem PEX, plumbing atanapi pemanasan hidronik

  • Brass Ball Valve F1960PEX

    Klep Bola Kuningan F1960PEX

    Klep bal kuningan F1960 PEX tiasa dianggo dina sistem pipa PEX pikeun mareuman aliran cai. Éta dirarancang dina standar Amérika Serikat sareng sasuai sareng standar ASTM F1960 pikeun dianggo nganggo tabung PEX.

    Klep Bola Kuningan sareng tungtung F1960 PEX
    Rentang Ukuran: 1/2 "- 1"
    Widang Aplikasi: Cai
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Desain 2-Piece
    Tekanan Max: 400WOG
    PEX barb tungtung saluyu sareng ASTM F1960
    Tiup-kaluar Batang Bukti
    Pakét adjustable
    Seng Plated Steel Pakem kalayan Vinyl Sleeve
    Operasi gampang sareng gampang dipasang
    Sertipikat : NSF, cUPC
    Aplikasi: Sistem PEX, plumbing atanapi pemanasan hidronik
    Anggo ku pakakas ékspansi PEX sareng cincin
    Kuningan palsu palsu anu tahan palsu

  • Brass Boiler Valve with Drain  NPT Male x Hose Thread Male

    Klep Ketel Kuningan sareng Solokan NPT Jalu x Selang Thread Jalu

    Klep ketel kuningan cocog pikeun sistem pemanasan sareng ogé dianggo salaku outlet sambungan selang pikeun layanan cai luar.

    Bahan: Kuningan palsu
    Peunteun Suhu: -20 F dugi ka 180 F
    Peunteun Tekanan: 125 psi
    Inlet Tipe: MNPT
    Tipe Outlet: Selang Lalaki
    Multi péngkolan matak kabayang beusi
    Pikeun dipaké ku cai, minyak
    Pikeun Aplikasi Panas sareng Tiis
    Cocog pikeun sistem pemanasan & pipa
    Tahan Korosi & Tahan Dezincification
    Kapasitas aliran awak ageung sareng kuningan 65-Gelar

  • Brass Ball Valve Female threads

    Kuningan Bola klep Utas bikang

    Klep bal kutang didamel tina kuningan palsu sareng dioperasikeun ku gagang, gampang dibuka sareng nutup, seueur dianggo pikeun pipa, pemanasan, sareng saluran pipa.

    Jenis: Palabuhan Pinuh
    2 Desain sapotong
    Tekanan kerja: PN25
    Suhu ngagawekeun: -20 ka 120°C
    ACS DILIHUKAN, standar EN13828
    Pakem tuas dina waja.
    Awak kuningan dilapisi nikel ngalawan korosi
    Struktur batang anti-niup-kaluar

  • Brass Bibcock

    Kuningan Bibcock

    Kuningan Bibcock mangrupikeun jenis klep bal kuningan, didamel tina kuningan palsu sareng dioperasikeun ku gagang, ogé dingaranan keran taman kuningan, seueur dianggo pikeun pipa, pemanasan, sareng saluran pipa.

    Tekanan kerja : PN16
    Suhu ngagawekeun : 0°C dugi ka 80°C
    Sambungan: Thread Lalaki sareng Selang Tungtung
    Jenis Instalasi: Tembok Dipasang
    Awak dina kuningan dilapis nikel.
    Pakem tuas dina waja.

  • Brass Flare Fitting

    Pas Kuningan Ngepaskeun

    Pas Kuningan Flare ogé dianggo di Amérika Kalér. Komprési ngajalin Pas SAE 45 Flare Nipple Selang Barb Push Dina DOT Water Plumbing Brake Pipe
    BodyMaterial: C69300 / C46500 / C37700 / Diterangkeun kuningan gratis / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/4 3/8 1/2 5/8
    3/4 1 11/4 11/2 2

  • Brass Hose Barb Fitting

    Kuningan Selang Barb Pas

    Ngepaskeun Selang Kuningan Kuningan ogé dianggo di Amérika Kalér. Pipa pipa dianggo salaku sasak dina pasokan cai, saluran pembuangan, sareng sistem pemanasan.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 /
    Kuningan gratis timbel / Kuningan Kalungguhan Rendah
    Ukuran: 1/8 3/16 5/16 3/8 1/2
    3/4 5/8 1 11/4 11/2 2
    1 / 4C 3 / 8C 3 / 4NH 3 / 4MNH 3 / 4FNH

12 Teras> >> Halaman 1/2