Warta Perusahaan

  • WDK meet the 100th anniversary of the founding of the Communist Party of China

    WDK minuhan ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina

    Pikeun minuhan ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina, palaksanaan tindakan Cina 2030 anu séhat, ngamajukeun peraturan kabugaran nasional, ku datangna usum panas, dina raraga ngantep sadayana ngaleupaskeun tekanan kerja, ningkatkeun komunikasi sareng kerjasama b ...
    Maca deui
  • Points for attention in valve installation

    Titik pikeun diperhatoskeun dina pamasangan klep

    1. Nalika masang klep, perlu ngabersihan bagian jero sareng permukaan panyegelan, parios naha sambung sambung dikencangkeun kalayan merata, sareng parios naha bungkusna dikenceng. 2. klep kedah ditutup nalika dipasang. 3. klep gerbang ukuran ageung sareng klep kontrol pneumatik kedah b ...
    Maca deui
  • Operating principle of electric valve

    Prinsip operasi klep listrik

    Klep listrik diwangun ku dua bagian, bagian aktip listrik sareng bagian klep. Kakuatan saklar klep asalna tina aktuator listrik. Kusabab klep listrik langkung merenah dianggo, éta tiasa dianggo nganggo catu daya, dibandingkeun sareng jumlah klep kontrol otomatis dibandingkeun sareng ...
    Maca deui
  • The 1st Yuhuan Plumbing Valve Exhibition in 2021 will be held at the end of September

    Pameran Katup Pipa Yuhuan ka-1 di 2021 bakal diayakeun di akhir Séptémber

    Yuhuan mangrupikeun kampung halaman ti Cina. Dina taun 2020, nilai kaluaran industri klep plumbing Yuhuan ngahontal 39,8 milyar yuan, nyatakeun sakitar 25% tina total nilai kaluaran produk anu sami di Cina. Produk diékspor ka langkung ti 130 nagara sareng daérah. Klep pipa panggedéna ...
    Maca deui
  • Since the beginning of the 2021, the price of brass bar has caused social concern

    Saprak mimiti 2021, harga kuningan bar parantos nimbulkeun perhatian sosial

    Saprak mimiti 2021, harga kuningan bar parantos nimbulkeun perhatian sosial. Saatos Poé Taun Anyar, harga kuningan bar parantos naék, langkung ti 17%. Peryogi dicatet yén saatos Festival Spring di 2021, harga tambaga tetep ningkat sareng hargana pencét catetan anu sanés ...
    Maca deui
  • Facing the influence of COVID-19

    Nyanghareupan pangaruh COVID-19

    Kapangaruhan ku COVID-19 di 2020. Biaya pengiriman barang antawis Cina sareng Éropah parantos naék ku pandemik lockdowns anu ngadorong ledakan balanja online, sareng kakirangan kontainer angkutan kosong sareng staf palabuhan anu aya ngaganggu perdagangan global. Harga kontainer pangiriman parantos pencét reco ...
    Maca deui
  • Help partners develop markets

    Mantuan mitra ngembangkeun pasar

    Dina Pébruari 26,2018, Wakil Présidén Penjualan Lihong Chen nganjang ka mitra kerjasama jangka panjang urang Bromic Group. Usaha kedah dilakukeun pikeun nyumponan sarat para mitra, ngabantosan mitra pikeun ngembangkeun pasar. Produksi utama kalebet: Kuartal Turn Supply Valve; Multi Turn Supply Valve; F1960 & F1 ...
    Maca deui