Angle Valve

  • Angle valve F1960PEX x Compression Straight

    Klep sudut F1960PEX x Komprési Lempeng

    Klep sudut sudut péngkolan sasuai sareng standar AS sareng didesain kanggo panggunaan cai sareng cai, cocog pikeun sistem pipa.

    Klep bal kuningan giliran saparapat
    Bahan Awak : Diterangkeun kuningan palsu palsu
    Beungeut : Chrome Plated
    Tekanan Gawe : 20 dugi ka 125 psi
    Rentang Suhu : 40°nepi ka 160°F
    Sertipikat : cUPC, NSF
    Bérés Chrome lemes pikeun penampilan anu pikaresepeun.
    Cocog sareng pipa tambaga sareng tabung mulus PEX
    Tiasa dipasang dina garis baseuh
    Instalasi gancang sareng operasi gampang

  • Angle valve F1807 PEX x Compression  Straight

    Klep sudut F1807 PEX x Komprési Lempeng

    Klep sudut sudut péngkolan sasuai sareng standar AS sareng didesain kanggo panggunaan cai sareng cai, cocog pikeun sistem pipa.

    Klep bal kuningan giliran saparapat
    Bahan Awak : Diterangkeun kuningan palsu palsu
    Beungeut : Chrome Plated
    Tekanan Gawe : 20 dugi ka 125 psi
    Rentang Suhu : 40°nepi ka 160°F
    Sertipikat : cUPC, NSF
    Bérés Chrome lemes pikeun penampilan anu pikaresepeun.
    Cocog sareng pipa tambaga sareng tabung mulus PEX
    Tiasa dipasang dina garis baseuh
    Instalasi gancang sareng operasi gampang

  • Angle valve Compression Straight

    Angle klep Komprési Lempeng

    Klep sudut péngkolan saparapat dirancang pikeun panggunaan perumahan sareng cai, cocog pikeun sistem pipa.

    Klep bal kuningan giliran saparapat
    Bahan Awak : Diterangkeun kuningan palsu palsu
    Beungeut : Chrome Plated
    Tekanan Gawe : 20 dugi ka 125 psi
    Rentang Suhu : 40°nepi ka 160°F
    Sertipikat : cUPC, NSF
    Bérés Chrome lemes pikeun penampilan anu pikaresepeun.
    Cocog sareng pipa tambaga
    Tiasa dipasang dina garis baseuh
    Instalasi gancang sareng operasi gampang