Warta industri

  • Signing ceremony of global strategic cooperation agreement

    Upacara panandatanganan perjanjian kerjasama strategis global

    Tanggal 30 Januari 2018, upacara panandatanganan pikeun kerjasama strategis global antara WandeKai sareng WatTS diayakeun. Watts mangrupikeun pamimpin global pikeun solusi cai kualitas pikeun pakampungan, industri, kota, sareng komérsial. WandeKai parantos ngawangun hubungan koperasi anu kuat sareng Watts pikeun ...
    Maca deui