Wilujeng sumping di Wandekai

Zhejiang Wandekai Fluid Equipment Technology Co., Ltd (baheulana kawanoh salaku parusahaan Taizhou Wan De Kai Hardware Product Limited), didirikeun taun 1995, tempatna di "ibukota klep Cina" - Zhejiang, Yuhuan, mangrupikeun saperangkat desain produk sareng pamekaran , produksi sareng penjualan sareng perdagangan salaku salah sahiji klep perusahaan profesional (plumbing). Produk biasana dibagi kana tilu kategori: klep tambaga, kelengkapan kuningan, produk HVAC. Posisi produk di kelas tinggi, kelas, nyorot kaunggulan lingkungan, nyaéta Amérika Kalér, Éropa sareng pasar maju konsumén anu sanés.

BÉRITA PALING ÉNGGAL