Ngarah Klep Bola Pencét Gratis

  • Press Ball Valves Two O-Ring

    Pencét Ball Valves Two O-Ring

    Klep Pencét Bola Gratis-Lead dirancang kalayan sambungan tungtung pencét-to-connect kalayan manik inboard sareng EPDM O-ring kanggo tambaga gancang sareng gampang kana tambihan tambaga.

    Rentang Ukuran : 1/2 "- 2"
    Muka Port Valve : Palabuhan Pinuh
    Operator klep : Pakem Lever
    Klep Awak Awak: 2 sapotong
    Jinis Konéksi : Pencét-Pas
    Bahan : Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Suhu maksimum : 250°F
    Tekanan operasi maksimum : 200PSI - (Peringkat panyambungna)
    Desain bobot Blowout-proof sareng bungkus batang anu tiasa diatur
    Dua Struktur O-Ring
    Tahan dezincification
    Anggo ukur nganggo tabung tambaga anu ditarik
    Fitur pencét-detéksi bocor
    Pikeun cai minum panas & tiis, sistem HVAC tiis sareng aplikasi isolasi
    Gancang sareng gampang dipasang
    Sertipikat: cUPC, NSF