Klep klep

  • Brass Boiler Valve with Drain  NPT Male x Hose Thread Male

    Klep Ketel Kuningan sareng Solokan NPT Jalu x Selang Thread Jalu

    Klep ketel kuningan cocog pikeun sistem pemanasan sareng ogé dianggo salaku outlet sambungan selang pikeun layanan cai luar.

    Bahan: Kuningan palsu
    Peunteun Suhu: -20 F dugi ka 180 F
    Peunteun Tekanan: 125 psi
    Inlet Tipe: MNPT
    Tipe Outlet: Selang Lalaki
    Multi péngkolan matak kabayang beusi
    Pikeun dipaké ku cai, minyak
    Pikeun Aplikasi Panas sareng Tiis
    Cocog pikeun sistem pemanasan & pipa
    Tahan Korosi & Tahan Dezincification
    Kapasitas aliran awak ageung sareng kuningan 65-Gelar