Tekanan Bedana Suhu Campuran Suhu Pusat Cai Campuran

Pedaran pondok:

1. tegangan Dipeunteun: 220V 50HZ
2. Kisaran kontrol suhu tina klep Pergaulan termostatik: 35-60
(suhunan pabrik 45)
3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Sirah pangluhurna)
4. Kisaran watesan suhu: 0-90(Pabrik suhunan 60)
5. kakuatan maksimum: 93W (Sistem runtime)
6. Nyaluyukeun kisaran tekanan diferensiasi klep bypass: 0-0.6bar (Factory setting 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
8. Tekanan nominal pipa: PN10
9. Wewengkonna kirang ti 200 méter pasagi 10. Bahan awak: CW617N
11. Segel: EPDM


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Pusat cai campuran dilarapkeun kana sistem pemanasan handapeun lantai. Éta nyampur cai suhu luhur tina sisi pangabutuh pemanasan sareng cai suhu handap tina cai balik pemanasan.
1
① Klep knalpot: knalpot otomatis pikeun ngajaga sistem stabil.
② Watesan suhu: Nalika sistem ngahontal suhu debugging limiter suhu, ngeureunkeun pompa cai hubungan
Valve Klep tekanan anu béda: ngajaga stabilitas internal sistem sareng ngajagi sistem
Valve Klep termostatik: ngaluyukeun suhu anu diperyogikeun sareng ngajaga suhu anu tetep
⑤ Klep solokan: merenah pikeun pembuangan limbah pikeun kéngingkeun kinerja anu langkung saé
Zone Zona gir pompa Cai: 3 tingkat pangaturan pikeun tingkat kanyamanan anu béda.
⑦ Térmométer: nunjukkeun suhu anu saleresna, ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun panggunaan sistem

TINDAKAN PANCEGAHAN

1. Saméméh alat pergaulan cai ninggalkeun pabrik, klep campuran cai termostatik, watesan suhu, klep bypass tekanan diferensial, sareng kakuatan pompa cai parantos diatur rutin; Numutkeun ka lingkungan panggunaan anu saleresna, Anjeun ogé tiasa ngalakukeun debugging dasar pikeun kéngingkeun pangalaman produk anu langkung saé.
2. Alat campuran cai kedah dipasang dina lokasi anu aya solokan lantai; éta merenah pikeun pangropéa, perbaikan sareng ngagentos kahareup, sareng ngahindaran nyababkeun karugian anjeun.
3. Alat campuran cai kedah dipasang sareng debugging ku ahli HVAC; Punten pilih komponén anu cocog pikeun nyambungkeun alat-alatna, inlet cai sareng sistem balik moal jalan upami dipasang dina cara anu sabalikna.

PRODUK TAMPILAN

Kualitas anu saé mangrupikeun sapérangan desain produk sareng pamekaran, produksi sareng penjualan sareng perdagangan salaku salah sahiji klep perusahaan profesional (plumbing)

1

1

Pameran

1

1

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami