Tentang Kami

wandekai22

PROFIL PERUSAHAAN

Zhejiang Wandekai Fluid Equipment Technology Co., Ltd. (baheulana kawanoh salaku parusahaan Taizhou Wan De Kai Hardware Product Limited), didirikeun taun 1995, tempatna di "ibukota klep Cina" - Zhejiang, Yuhuan, mangrupikeun saperangkat desain sareng pamekaran, produksi sareng penjualan sareng perdagangan salaku hiji tina klep perusahaan profesional (pipa ledeng). Produk biasana dibagi kana tilu kategori: klep tambaga, kelengkapan kuningan, produk HVAC. Posisi produk di kelas tinggi, kelas, nyorot kaunggulan lingkungan, nyaéta Amérika Kalér, Éropa sareng pasar maju konsumén anu sanés.

Daérah pabrik anu parantos aya 56000square méter daérah pangwangunan 32000square méter, langkung ti 500 karyawan, kalebet personél manajemén senior langkung ti 70. Parusahaan parantos maju peralatan produksi sareng peralatan uji coba, kalebet140 sét alat mesin CNC, mesin impor khusus 35 sét, propésional ékspérimén, pusat tés 1.

Perusahaan parantos lulus edisi1994, édisi 2000, 2008 Édisi ISO9000 sertifikasi sistem manajemen kualitas; Sertifikasi sistem manajemén lingkungan ISO14001 2004 sareng OHSAS18001 - 2007 sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kaamanan, desain sareng pamekaran manajemén PEX, bal klep, klep sudut ogé masing-masing ngalangkungan nagara Amérika Kalér sareng daérah NSF, CSA, UPC, UL sapertos salaku sertifikasi produk.

Wisata Pabrik

wandekai22

wandekai22

HISRTORY

Dina 5 Agustus, nalika nyusun réorganisasi organisasi ékonomi koléktif Yuhuan County, proprietor ngagaduhan hak kepemilikan sareng operasi pabrik perbaikan mesin Yuhuan County Longxi.

Pikeun kéngingkeun medali emas "perusahaan industri 1994 taun 1994" ku pamaréntah kabupatén sareng pamaréntah kabupatén, dina 4 Juni, pabrik perbaikan mesin Yuhuan Longxi sareng industri Taiwan Cheng Li Terbatas ku usaha patungan Share Ltd, nyetél Taizhou wad Hardware Co ., Ltd., sareng kéngingkeun hak impor sareng ékspor.

Dina Désémber, perusahaan dilélérkeun "Taizhou unggulan Township Enterprise Award" ku Taizhou Township Enterprise Bureau.

Dina Pébruari, perusahaan ditaksir ku panitia Partéi kabupaten Yuhuan sareng pamaréntahan kabupatén salaku 100 perusahaan industri paling luhur di Yuhuan County di 1996. "Wangunan ieu ngalangkungan legana sakitar 8658 méter pasagi sareng gaduh luas konstruksi sakitar 4950 méter pasagi ( ayeuna Dinas pemanasan cai sareng Taizhou Wan Kai Kai Hardware Products Co., Ltd.) anu aslina, sareng parantos dianggo. "Kopling ekspres pengelolaan air" dikembangkeun ku perusahaan dilélér dua hadiah sains sareng kamajuan téknologi ti Pamaréntah County Yuhuan taun 1997. "Sprinkler taman otomatis" anu dikembangkeun ku perusahaan dilélér tilu hadiah élmu sareng kamajuan téknologi pamaréntahan kotamadya Taizhou taun 1997. "

Dina Pébruari, legana gedong 939.51 méter pasagi (ayeuna janten Dinas pemanasan cai sareng Taizhou Wan Kai Kai Hardware Products Co., Ltd.) mimiti dianggo.

Pipa PEX, klep cincin sareng klep sudut didesain sareng dikembangkeun ku nyalira ogé parantos lulus sertifikasi produk tina NSF, CSA sareng UPC di nagara sareng wilayah Amérika Kalér.

Sertifikasi sistem manajemén lingkungan ISO14001-2004 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan kerja OHSAS18001-2007

Lulus édisi 1994, édisi 2000 sareng sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9000 Edisi 2008.