Produk Sistem HVAC

  • Differential Pressure Constant Temperature Mixed Water Center

    Tekanan Bedana Suhu Campuran Suhu Pusat Cai Campuran

    1. tegangan Dipeunteun: 220V 50HZ
    2. Kisaran kontrol suhu tina klep Pergaulan termostatik: 35-60
    (suhunan pabrik 45)
    3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Sirah pangluhurna)
    4. Kisaran watesan suhu: 0-90(Pabrik suhunan 60)
    5. kakuatan maksimum: 93W (Sistem runtime)
    6. Nyaluyukeun kisaran tekanan diferensiasi klep bypass: 0-0.6bar (Factory setting 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
    8. Tekanan nominal pipa: PN10
    9. Wewengkonna kirang ti 200 méter pasagi 10. Bahan awak: CW617N
    11. Segel: EPDM