Klep Bola Kuningan

  • Brass Ball Valve F1807 PEX

    Kuningan Bola klep F1807 PEX

    Klep bal kuningan F1807 PEX tiasa dianggo dina sistem pipa PEX pikeun mareuman aliran cai. Éta dirarancang dina standar Amérika Serikat sareng sasuai sareng standar ASTM F1807 pikeun dianggo nganggo tabung PEX.

    Klep Bola Kuningan sareng tungtung F1807 PEX
    Rentang Ukuran: 3/8 "- 1"
    Widang Aplikasi: Cai
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Desain 2-Piece
    Tekanan Max: 400WOG
    PEX barb tungtung saluyu sareng ASTM F1807
    Batang buktina blowout
    Pakét adjustable
    Seng Plated Steel Pakem kalayan Vinyl Sleeve
    Operasi gampang sareng gampang dipasang
    Sertipikat: NSF, cUPC
    Tahan tembus tahan tembaga bébas ditempa kuningan nolak korosi sareng minuhan sarat bébas kalungguhan
    Aplikasi: Sistem PEX, plumbing atanapi pemanasan hidronik

  • Brass Ball Valve F1960PEX

    Klep Bola Kuningan F1960PEX

    Klep bal kuningan F1960 PEX tiasa dianggo dina sistem pipa PEX pikeun mareuman aliran cai. Éta dirarancang dina standar Amérika Serikat sareng sasuai sareng standar ASTM F1960 pikeun dianggo nganggo tabung PEX.

    Klep Bola Kuningan sareng tungtung F1960 PEX
    Rentang Ukuran: 1/2 "- 1"
    Widang Aplikasi: Cai
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Desain 2-Piece
    Tekanan Max: 400WOG
    PEX barb tungtung saluyu sareng ASTM F1960
    Tiup-kaluar Batang Bukti
    Pakét adjustable
    Seng Plated Steel Pakem kalayan Vinyl Sleeve
    Operasi gampang sareng gampang dipasang
    Sertipikat : NSF, cUPC
    Aplikasi: Sistem PEX, plumbing atanapi pemanasan hidronik
    Anggo ku pakakas ékspansi PEX sareng cincin
    Kuningan palsu palsu anu tahan palsu

  • Brass Gas Ball Valve Flare x Flare Straight

    Kuningan Bola Bola Valve Flare x Flare lempeng

    Klep bola gas kuningan disarankeun pikeun dianggo sareng pamasangan alat gas sareng disertifikasi pikeun digunakeun sareng gas alami, didamel, dicampur, minyak bumi cair (LP) gas, sareng campuran campuran gas-hawa LP.
    Rentang Ukuran: 3/8 '' - 5/8 ''
    Bahan: Kuningan palsu
    Struktur klep: 2 Sapotong
    Sambungan Akhir : Flare x Flare
    Maks. Tekanan: 125psi
    Rentang Suhu: -40°dugi ka 150°F
    Dobel O-cincin pikeun mastikeun pagelaran anu aman, dipercaya
    Operasi giliran saparapat pikeun gampang ngalirkeun / pangendali aliran
    Batang niup-kaluar-buktina
    T-kétang
    Sertipikat : CSA, UL

  • Brass Ball Valve FNPT

    Klep Bola Kuningan FNPT

    Klep bal Kuningan dianggo dina pipa padumukan sareng komersial, sumur cai, gas sareng seueur aplikasi sanés.

    Rentang Ukuran: 1/4 "- 4"
    Widang Aplikasi: Cai panas / tiis & gas
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Jenis: Palabuhan Pinuh
    Tekanan normal: PN25 sareng PN16
    Suhu ngagawekeun: -20 ka 120°C
    Sambungan Threaded Awéwé
    Tiup-kaluar Batang Bukti
    Pakét adjustable
    Gampang digarap sareng dipasang
    Résistansi korosi tinggi
    Sertipikat: cUPC, NSF, UL, CSA

  • Brass Fitting F1807 Elbow

    Kuningan Pas F1807 Siku

    Kuningan PEX Fitting F1807 dianggo di Amérika Kalér. Pas PEX seueur dianggo dina sistem pipa PEX kalayan standar ASTM F-1807.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 3/8 '1/2' 3/4 '1' 11/4 '11/2' 2 '
    3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    Standar: ASTM F-1807