Standar Éropa

  • Differential Pressure Constant Temperature Mixed Water Center

    Tekanan Bedana Suhu Campuran Suhu Pusat Cai Campuran

    1. tegangan Dipeunteun: 220V 50HZ
    2. Kisaran kontrol suhu tina klep Pergaulan termostatik: 35-60
    (suhunan pabrik 45)
    3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Sirah pangluhurna)
    4. Kisaran watesan suhu: 0-90(Pabrik suhunan 60)
    5. kakuatan maksimum: 93W (Sistem runtime)
    6. Nyaluyukeun kisaran tekanan diferensiasi klep bypass: 0-0.6bar (Factory setting 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
    8. Tekanan nominal pipa: PN10
    9. Wewengkonna kirang ti 200 méter pasagi 10. Bahan awak: CW617N
    11. Segel: EPDM

  • Brass Ball Valve Female threads

    Kuningan Bola klep Utas bikang

    Klep bal kutang didamel tina kuningan palsu sareng dioperasikeun ku gagang, gampang dibuka sareng nutup, seueur dianggo pikeun pipa, pemanasan, sareng saluran pipa.

    Jenis: Palabuhan Pinuh
    2 Desain sapotong
    Tekanan kerja: PN25
    Suhu ngagawekeun: -20 ka 120°C
    ACS DILIHUKAN, standar EN13828
    Pakem tuas dina waja.
    Awak kuningan dilapisi nikel ngalawan korosi
    Struktur batang anti-niup-kaluar

  • Brass Bibcock

    Kuningan Bibcock

    Kuningan Bibcock mangrupikeun jenis klep bal kuningan, didamel tina kuningan palsu sareng dioperasikeun ku gagang, ogé dingaranan keran taman kuningan, seueur dianggo pikeun pipa, pemanasan, sareng saluran pipa.

    Tekanan kerja : PN16
    Suhu ngagawekeun : 0°C dugi ka 80°C
    Sambungan: Thread Lalaki sareng Selang Tungtung
    Jenis Instalasi: Tembok Dipasang
    Awak dina kuningan dilapis nikel.
    Pakem tuas dina waja.

  • Brass PEX Sliding Fitting

    Kuningan PEX Geser Pas

    Kuningan PEX Sliding Fitting ogé dianggo di Pasar Éropa. Pipa pipa dianggo salaku sasak dina pasokan cai, saluran pembuangan, sareng sistem pemanasan.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    16 20 25