Ngepaskeun Kuningan

  • Brass Compression Fitting USA

    Komprési Kuningan Pas Amérika Serikat

    Ngepaskeun Komprési Kuningan USA ogé dianggo di Amérika Kalér. Pipa jalu pex pipa pas gas selang adaptasi gancang sambungkeun fittings komprési kuningan.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4
    1 / 8C 3 / 16C 1 / 4C 5 / 16C 3 / 8C 7 / 16C 1 / 2C 5 / 8C

  • Brass Flare Fitting

    Pas Kuningan Ngepaskeun

    Pas Kuningan Flare ogé dianggo di Amérika Kalér. Komprési ngajalin Pas SAE 45 Flare Nipple Selang Barb Push Dina DOT Water Plumbing Brake Pipe
    BodyMaterial: C69300 / C46500 / C37700 / Diterangkeun kuningan gratis / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/4 3/8 1/2 5/8
    3/4 1 11/4 11/2 2

  • Brass Hose Barb Fitting

    Kuningan Selang Barb Pas

    Ngepaskeun Selang Kuningan Kuningan ogé dianggo di Amérika Kalér. Pipa pipa dianggo salaku sasak dina pasokan cai, saluran pembuangan, sareng sistem pemanasan.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 /
    Kuningan gratis timbel / Kuningan Kalungguhan Rendah
    Ukuran: 1/8 3/16 5/16 3/8 1/2
    3/4 5/8 1 11/4 11/2 2
    1 / 4C 3 / 8C 3 / 4NH 3 / 4MNH 3 / 4FNH

  • Brass PEX Fitting F1807

    Kuningan PEX Pas F1807

    Kuningan PEX Pas F1807 ogé dianggo di Amérika Kalér. Pipa pipa dianggo salaku sasak dina pasokan cai, saluran pembuangan, sareng sistem pemanasan.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX

  • Brass Pipe Fitting

    Pas Pipa Kuningan

    Ngepaskeun Pipa Kuningan mangrupikeun produk utami di perusahaan urang, urang tiasa nyayogikeun pipa kuningan ODM sareng OEM.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    Jenis Thread: FIP MIP

  • Brass PEX Fitting F1960

    Kuningan PEX Pas F1960

    Kuningan PEX Cold Expansion Fitting- F1960 Standar mangrupikeun produk populér di Amérika Kalér. Desain anu saé, cocog sareng pamasangan anu kakeunaan sareng disumputkeun.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    3/8 1/4 1/2 3/4 1 11/4 11/2