Standar AS

  • Angle valve F1960PEX x Compression Straight

    Klep sudut F1960PEX x Komprési Lempeng

    Klep sudut sudut péngkolan sasuai sareng standar AS sareng didesain kanggo panggunaan cai sareng cai, cocog pikeun sistem pipa.

    Klep bal kuningan giliran saparapat
    Bahan Awak : Diterangkeun kuningan palsu palsu
    Beungeut : Chrome Plated
    Tekanan Gawe : 20 dugi ka 125 psi
    Rentang Suhu : 40°nepi ka 160°F
    Sertipikat : cUPC, NSF
    Bérés Chrome lemes pikeun penampilan anu pikaresepeun.
    Cocog sareng pipa tambaga sareng tabung mulus PEX
    Tiasa dipasang dina garis baseuh
    Instalasi gancang sareng operasi gampang

  • Press Ball Valves Two O-Ring

    Pencét Ball Valves Two O-Ring

    Klep Pencét Bola Gratis-Lead dirancang kalayan sambungan tungtung pencét-to-connect kalayan manik inboard sareng EPDM O-ring kanggo tambaga gancang sareng gampang kana tambihan tambaga.

    Rentang Ukuran : 1/2 "- 2"
    Muka Port Valve : Palabuhan Pinuh
    Operator klep : Pakem Lever
    Klep Awak Awak: 2 sapotong
    Jinis Konéksi : Pencét-Pas
    Bahan : Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Suhu maksimum : 250°F
    Tekanan operasi maksimum : 200PSI - (Peringkat panyambungna)
    Desain bobot Blowout-proof sareng bungkus batang anu tiasa diatur
    Dua Struktur O-Ring
    Tahan dezincification
    Anggo ukur nganggo tabung tambaga anu ditarik
    Fitur pencét-detéksi bocor
    Pikeun cai minum panas & tiis, sistem HVAC tiis sareng aplikasi isolasi
    Gancang sareng gampang dipasang
    Sertipikat: cUPC, NSF

  • Brass Gas Ball Valve Flare x Flare Straight

    Kuningan Bola Bola Valve Flare x Flare lempeng

    Klep bola gas kuningan disarankeun pikeun dianggo sareng pamasangan alat gas sareng disertifikasi pikeun digunakeun sareng gas alami, didamel, dicampur, minyak bumi cair (LP) gas, sareng campuran campuran gas-hawa LP.
    Rentang Ukuran: 3/8 '' - 5/8 ''
    Bahan: Kuningan palsu
    Struktur klep: 2 Sapotong
    Sambungan Akhir : Flare x Flare
    Maks. Tekanan: 125psi
    Rentang Suhu: -40°dugi ka 150°F
    Dobel O-cincin pikeun mastikeun pagelaran anu aman, dipercaya
    Operasi giliran saparapat pikeun gampang ngalirkeun / pangendali aliran
    Batang niup-kaluar-buktina
    T-kétang
    Sertipikat : CSA, UL

  • Brass Ball Valve FNPT

    Klep Bola Kuningan FNPT

    Klep bal Kuningan dianggo dina pipa padumukan sareng komersial, sumur cai, gas sareng seueur aplikasi sanés.

    Rentang Ukuran: 1/4 "- 4"
    Widang Aplikasi: Cai panas / tiis & gas
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Jenis: Palabuhan Pinuh
    Tekanan normal: PN25 sareng PN16
    Suhu ngagawekeun: -20 ka 120°C
    Sambungan Threaded Awéwé
    Tiup-kaluar Batang Bukti
    Pakét adjustable
    Gampang digarap sareng dipasang
    Résistansi korosi tinggi
    Sertipikat: cUPC, NSF, UL, CSA

  • Brass Ball Valve F1807 PEX

    Kuningan Bola klep F1807 PEX

    Klep bal kuningan F1807 PEX tiasa dianggo dina sistem pipa PEX pikeun mareuman aliran cai. Éta dirarancang dina standar Amérika Serikat sareng sasuai sareng standar ASTM F1807 pikeun dianggo nganggo tabung PEX.

    Klep Bola Kuningan sareng tungtung F1807 PEX
    Rentang Ukuran: 3/8 "- 1"
    Widang Aplikasi: Cai
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Desain 2-Piece
    Tekanan Max: 400WOG
    PEX barb tungtung saluyu sareng ASTM F1807
    Batang buktina blowout
    Pakét adjustable
    Seng Plated Steel Pakem kalayan Vinyl Sleeve
    Operasi gampang sareng gampang dipasang
    Sertipikat: NSF, cUPC
    Tahan tembus tahan tembaga bébas ditempa kuningan nolak korosi sareng minuhan sarat bébas kalungguhan
    Aplikasi: Sistem PEX, plumbing atanapi pemanasan hidronik

  • Brass Ball Valve F1960PEX

    Klep Bola Kuningan F1960PEX

    Klep bal kuningan F1960 PEX tiasa dianggo dina sistem pipa PEX pikeun mareuman aliran cai. Éta dirarancang dina standar Amérika Serikat sareng sasuai sareng standar ASTM F1960 pikeun dianggo nganggo tabung PEX.

    Klep Bola Kuningan sareng tungtung F1960 PEX
    Rentang Ukuran: 1/2 "- 1"
    Widang Aplikasi: Cai
    Bahan: Diterangkeun Gratis Kuningan Kuningan
    Desain 2-Piece
    Tekanan Max: 400WOG
    PEX barb tungtung saluyu sareng ASTM F1960
    Tiup-kaluar Batang Bukti
    Pakét adjustable
    Seng Plated Steel Pakem kalayan Vinyl Sleeve
    Operasi gampang sareng gampang dipasang
    Sertipikat : NSF, cUPC
    Aplikasi: Sistem PEX, plumbing atanapi pemanasan hidronik
    Anggo ku pakakas ékspansi PEX sareng cincin
    Kuningan palsu palsu anu tahan palsu

  • Brass Boiler Valve with Drain  NPT Male x Hose Thread Male

    Klep Ketel Kuningan sareng Solokan NPT Jalu x Selang Thread Jalu

    Klep ketel kuningan cocog pikeun sistem pemanasan sareng ogé dianggo salaku outlet sambungan selang pikeun layanan cai luar.

    Bahan: Kuningan palsu
    Peunteun Suhu: -20 F dugi ka 180 F
    Peunteun Tekanan: 125 psi
    Inlet Tipe: MNPT
    Tipe Outlet: Selang Lalaki
    Multi péngkolan matak kabayang beusi
    Pikeun dipaké ku cai, minyak
    Pikeun Aplikasi Panas sareng Tiis
    Cocog pikeun sistem pemanasan & pipa
    Tahan Korosi & Tahan Dezincification
    Kapasitas aliran awak ageung sareng kuningan 65-Gelar

  • Brass PEX Fitting F1960

    Kuningan PEX Pas F1960

    Kuningan PEX Cold Expansion Fitting- F1960 Standar mangrupikeun produk populér di Amérika Kalér. Desain anu saé, cocog sareng pamasangan anu kakeunaan sareng disumputkeun.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    3/8 1/4 1/2 3/4 1 11/4 11/2

  • Brass Pipe Fitting

    Pas Pipa Kuningan

    Ngepaskeun Pipa Kuningan mangrupikeun produk utami di perusahaan urang, urang tiasa nyayogikeun pipa kuningan ODM sareng OEM.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    Jenis Thread: FIP MIP

  • Brass Compression Fitting USA

    Komprési Kuningan Pas Amérika Serikat

    Ngepaskeun Komprési Kuningan USA ogé dianggo di Amérika Kalér. Pipa jalu pex pipa pas gas selang adaptasi gancang sambungkeun fittings komprési kuningan.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4
    1 / 8C 3 / 16C 1 / 4C 5 / 16C 3 / 8C 7 / 16C 1 / 2C 5 / 8C

  • Brass Fitting F1807 Elbow

    Kuningan Pas F1807 Siku

    Kuningan PEX Fitting F1807 dianggo di Amérika Kalér. Pas PEX seueur dianggo dina sistem pipa PEX kalayan standar ASTM F-1807.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timbel / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 3/8 '1/2' 3/4 '1' 11/4 '11/2' 2 '
    3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    Standar: ASTM F-1807

  • Brass Flare Fitting

    Pas Kuningan Ngepaskeun

    Pas Kuningan Flare ogé dianggo di Amérika Kalér. Komprési ngajalin Pas SAE 45 Flare Nipple Selang Barb Push Dina DOT Water Plumbing Brake Pipe
    BodyMaterial: C69300 / C46500 / C37700 / Diterangkeun kuningan gratis / Low Lead Kuningan
    Ukuran: 1/4 3/8 1/2 5/8
    3/4 1 11/4 11/2 2

12 Teras> >> Halaman 1/2