Bibcock

  • Brass Bibcock

    Kuningan Bibcock

    Kuningan Bibcock mangrupikeun jenis klep bal kuningan, didamel tina kuningan palsu sareng dioperasikeun ku gagang, ogé dingaranan keran taman kuningan, seueur dianggo pikeun pipa, pemanasan, sareng saluran pipa.

    Tekanan kerja : PN16
    Suhu ngagawekeun : 0°C dugi ka 80°C
    Sambungan: Thread Lalaki sareng Selang Tungtung
    Jenis Instalasi: Tembok Dipasang
    Awak dina kuningan dilapis nikel.
    Pakem tuas dina waja.