Sértipikat

Perusahaan parantos ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen mutu 1994, 2000, 2008 ISO9000, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 - 2004 sareng sertifikasi sistem manajemén kasehatan sareng kasihatan OHSAS18001 - 2007, dirancang nyalira sareng ngembangkeun pipa PEX, bal valves, sareng sudut valves ogé dihasilkeun di nagara Amérika Kalér sareng daérah NSF, CSA, UPC, UL sareng produksi sanésna. Sertifikasi produk.

CE
CE

CE
CSA

CE
ISO9001

CE
ISO14001

CE
NSF

CE
OHSAS18001

CE
UL

CE
UPC

CE
UPC

CE
UPC

CE
UPC