Warta

  • WDK meet the 100th anniversary of the founding of the Communist Party of China

    WDK minuhan ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina

    Pikeun minuhan ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina, palaksanaan tindakan Cina 2030 anu séhat, ngamajukeun peraturan kabugaran nasional, ku datangna usum panas, dina raraga ngantep sadayana ngaleupaskeun tekanan kerja, ningkatkeun komunikasi sareng kerjasama b ...
    Maca deui
  • Points for attention in valve installation

    Titik pikeun diperhatoskeun dina pamasangan klep

    1. Nalika masang klep, perlu ngabersihan bagian jero sareng permukaan panyegelan, parios naha sambung sambung dikencangkeun kalayan merata, sareng parios naha bungkusna dikenceng. 2. klep kedah ditutup nalika dipasang. 3. klep gerbang ukuran ageung sareng klep kontrol pneumatik kedah b ...
    Maca deui
  • Operating principle of electric valve

    Prinsip operasi klep listrik

    Klep listrik diwangun ku dua bagian, bagian aktip listrik sareng bagian klep. Kakuatan saklar klep asalna tina aktuator listrik. Kusabab klep listrik langkung merenah dianggo, éta tiasa dianggo nganggo catu daya, dibandingkeun sareng jumlah klep kontrol otomatis dibandingkeun sareng ...
    Maca deui
  • Severe nautical transportation

    Angkutan laut parah

    Dina 6 bulan ka pengker, sabab ongkos angkutan barang teras-terasan naek sareng neraskeun catetan anyar unggal minggu, perusahaan logistik sareng pangirim / pangirim ampir kaleungitan harepan yén pasar konsolidasi bakal balik deui ka tingkat normal taun ayeuna. Numutkeun kana indéks SCFI, harga ayeuna 40-suku c ...
    Maca deui
  • The 1st Yuhuan Plumbing Valve Exhibition in 2021 will be held at the end of September

    Pameran Katup Pipa Yuhuan ka-1 di 2021 bakal diayakeun di akhir Séptémber

    Yuhuan mangrupikeun kampung halaman ti Cina. Dina taun 2020, nilai kaluaran industri klep plumbing Yuhuan ngahontal 39,8 milyar yuan, nyatakeun sakitar 25% tina total nilai kaluaran produk anu sami di Cina. Produk diékspor ka langkung ti 130 nagara sareng daérah. Klep pipa panggedéna ...
    Maca deui
  • “The Fourteenth Five-Year” copper valve industry research and industrial strategic planning special research and analysis report

    Panilitian industri klep tambaga "The Fourteen Five-Year" sareng perencanaan strategis industri laporan panilitian sareng analisis khusus

    "Rencana Lima Taun ka-14" mangrupikeun palaksanaan dasar pikeun ngawangun masarakat anu hadé kalayan cara sapanjang-jaman pikeun jaman kritis modérisasi sosialis, "Rencana Lima Taun ka-14" (2021-2026) perencanaan nyaéta komprehensif konstruksi sosialisme modérnisasi perjalanan énggal ...
    Maca deui
  • The 3rd member meeting of the 6th Zhejiang Plumbing Valve Industry Association was successfully held

    Rapat anggota ka-3 tina Asosiasi Industri Klep Pipa Zhejiang ka-6 hasil dilaksanakeun

    Asosiasi industri klep pipa Zhejiang, didirikeun dina Maret 2003, disatujuan ku Komisi Ékonomi sareng Perdagangan Propinsi sareng didaptarkeun ku Departemen Sipil. Sekretariat na aya di Yuhuan County, Propinsi Zhejiang. Asosiasi ieu mangrupikeun nirlaba, ékonomi sareng ...
    Maca deui
  • Shipping dilemma in May 2021

    Dilema pengiriman barang dina Méi 2021

    Dina sababaraha dinten terakhir, berita ngeunaan panundaan logistik anu disababkeun ku kamacetan di palabuhan Amérika Kalér sareng waktos ngantosan anu lami pikeun kapal kontainer teras-terasan teu aya tungtungna. Pangirim ngaharepkeun pikeun ngirangan pangaruh dina pasar logistik nalika aranjeunna nyaluyukeun sareng kurangna kapasitas pikeun nohonan sadaya paménta. Dina A ...
    Maca deui
  • Brass Valve Industry Development Trend

    Trend Pangembangan Industri klep Kuningan

    Salaku penting pikeun produk mékanis, klep kuningan sareng alat-alat kuningan seueur dianggo dina kakuatan listrik, pétrokimia, metalurgi, perlindungan lingkungan, batubara sareng bidang-bidang ékonomi nasional sareng konservasi cai, pangwangunan kota sareng konstruksi infrastruktur sanés. T ...
    Maca deui
  • In 2026, the market scale of control valve will reach US $12.19 billion

    Di 2026, skala pasar klep kontrol bakal ngahontal US $ 12,19 milyar

    Klep kontrol ngadalikeun aliran cairan, sapertos gas, uap, cai atanapi sanyawa, sahingga variabel anu dihasilkeun ku prosés régulasi sacaket mungkin kana nilai set anu dipikahoyong. Klep kontrol mangrupikeun bagian anu paling penting dina loop kontrol prosés, sabab éta penting pisan pikeun ...
    Maca deui
  • Water Treatment Valve Industry

    Perawatan Cai klep Industri

    Dina taun-taun ayeuna, pamaréntah pusat sareng lokal terus nguatkeun kabijakan tata kelola lingkungan, sareng pangaruh COVID-19 ngajantenkeun konsumén beuki nungtut kasehatan sareng perlindungan lingkungan. Dina kontéks ieu, industri klep anu ngubaran cai nembé nunjukkeun tre ...
    Maca deui
  • Accelerating industrial transformation and upgrading of valve industry

    Ngagancangkeun transformasi industri sareng ningkatkeun industri klep

    Salaku bagian kontrol sistem transportasi cairan, klep ngagaduhan seueur fungsi, sapertos cut-off, regulasi, pangalihan, pencegahan kontra arus, pengalihan, relief tekanan, sareng sajabana Aya seueur jinis sareng sababaraha spésifikasi. Kalayan ngembangkeun kontinyu tina téknologi klep, aplikasi aplikasi ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2