Mantuan mitra ngembangkeun pasar

05

Dina Pébruari 26,2018, Wakil Présidén Penjualan Lihong Chen nganjang ka mitra kerjasama jangka panjang urang Bromic Group. Usaha kedah dilakukeun pikeun nyumponan sarat para mitra, ngabantosan mitra pikeun ngembangkeun pasar. Produksi utama kalebet: Kuartal Turn Supply Valve; Multi Turn Supply Valve;F1960&F1807 Kuningan Fittings ; Bola Kuninganklep, jsb. Kayaning Home Depot, Apollo, Watts, tec. Pelanggan kami wareg ku produk sareng jasa kualitas luhur.
Kami keukeuh kana prinsip korporasi kami "Palanggan Mimiti, Dumasarkeun Kualitas" sareng bakal teras ngawangun kerjasama bisnis anu tulus sareng unggal konsumén.
Ayeuna masarakat mangrupikeun jaman ledakan inpormasi, perusahaan dina produk teu tiasa dihindari pikeun minuhan pesaing, persaingan industri, pikeun sababaraha perusahaan, éta mangrupikeun hal anu saé. Kusabab persaingan, perusahaan parantos ningkatkeun kualitas produk sareng ningkat kualitas layanan, sareng konsumén kéngingkeun konsumsi sareng jasa anu langkung saé atanapi langkung kalayan artos kirang….

Pasar mangrupikeun "ayakan". Nalika industri berkembang sareng maju, pasar ogé meunang persaingan dina industri. Cina parantos janten pabrik manufaktur dunya, sareng ogé nagara ageung dina pompa sareng pabrik klep. Dina abad anyar, industri pompa sareng klep Cina parantos ngembangkeun gancang, tapi ogé nyanghareupan persaingan sengit sareng tantangan parah.

Ngan perusahaan pompa sareng klep tiasa sacara épéktip sareng jelas ngartos kaayaan industri ayeuna, teras-terasan ningkatkeun produkna nyalira, nguatkeun rasa hariwang, nguatkeun budaya perusahaan sareng konsép jasa pasar….

Kalayan dorongan sareng dukungan kabijakan nasional, Shanghai, Fujian sareng Zhejiang ngusahakeun upaya hébat pikeun ngamajukeun transformasi sareng ningkatkeun pompa sareng industri manufaktur klep, kalebet sababaraha perusahaan milik negara, perusahaan asing sareng usaha patungan.

Prospek investasi industri klep Cina luas pisan. Kahareup industri pompa sareng klep atra jelas. Tina pangalaman jaman baheula, low end industri klep China sacara dasarna ngahontal lokalisasi. Perusahaan domestik di lapangan tengah sareng high-end laun ngagentoskeun impor ku kauntungan komparatif biaya, saluran sareng jasa, sareng dipiharep gabung sareng pasar internasional pikeun bersaing dina pasar internasional.


Waktos Post: Sep-18-2020