Dina Oktober 15,2019, WandeKai nyandak bagian dina 126th Canton Fair.

01

01

01

Waktos: 15th dugi ka 19 Okt, 2019
Nomer bilik: 11.2D35-36E12-13
Pusat Perdagangan Luar Negeri Cina mangrupikeun lembaga publik langsung di handapeun Kamentrian Dagang. Kusabab Pameran Impor sareng Ékspor Tiongkok (ogé katelah Canton Fair) didirikeun taun 1957, éta ngagaduhan tanggung jawab pikeun ngatur Canton Fair. Salami Pameran non-Canton, janten tuan rumah sareng ngayakeun rupa-rupa paméran, éksposisi sareng ceramah, sapertos China (Guangzhou) Expo Perabot Internasional, Pameran Mobil Internasional (China) Guangzhou) Pameran Impor sareng Ékspor Komoditi Éksékusi ékspérimén, sareng sajabana Cina Asing Pusat Perdagangan ogé ngagaduhan sareng ngoperasikeun aula paméran modéren panggedéna di Asia sareng payuneun dunya, Aula Pameran Canton Fair anu aya di Pulo Pazhou, Distrik Haizhu, Guangzhou. Kalayan langkung ti 50 taun pangalaman dina ngatur paméran, prestasi anu luar biasa sareng jasa propésional, Pusat Perdagangan Luar Negeri China nyayogikeun posisi penting dina industri paméran Cina.
Canton Fair mangrupikeun acara perdagangan internasional anu komprehensif kalayan sajarah anu pangpanjangna, skala anu pangageungna, macem-macem paméran anu paling lengkep, kahadiran pembeli pangageungna, distribusi nagara sumber pembeli anu panglobana sareng omzet bisnis pangageungna di Cina.
Mangrupikeun platform anu luar biasa pikeun perusahaan Cina ngajajah pasar internasional sareng basis conto pikeun nerapkeun strategi Cina pikeun kamekaran perdagangan luar negeri. Canton Fair mangrupikeun platform anu pangpayunna pikeun ngamajukeun perdagangan luar negeri Cina, sareng barometer sektor perdagangan asing. Éta mangrupikeun jandéla, épisode sareng simbol pembukaan Cina.
Produk biasana dibagi kana tilu kategori: klep kuningan, pakakas kuningan, Produk HVAC. Posisi produk di kelas tinggi, kelas, nyorot kaunggulan lingkungan, nyaéta Amérika Kalér, Éropa sareng pasar maju anu maju pikeun konsumén. Khususna di Amérika Kalér, Quarter Turn Supply Valve;Multi Turn Supply Valves; F1960 & F1807 Kuningan Fittings; Klep bal kutang populér.


Waktos Post: Sep-18-2020